CIASTA

Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty wyróżniały się oryginalnym smakiem. W naszym menu  znajdują się wypieki, ciasta wegańskie, serniki, rawy i ciasta wysokoproteinowe.  Wkładamy serducho w to aby wszystkim smakowało , najbardziej cieszy, jak smakuje to co robimy. Wiec non stop tworzymy, robimy nowe naszego autorstwa przepisy. Nowościami karmimy, zaskakujemy, słuchamy i na Wasze potrzeby odpowiadamy więc nasza oferta stale sie rozszerza.  Kierujemy się prostymi zasadami – smacznie, naturalnie i zdrowo.  Pracujemy na bardzo wysokiej jakości produktach, które dostarczają witamin, minerałów, przeciwutleniaczy i mają odpowiednio dobrane mikro i makro składniki aby dopasować nasz produkty do diety niskoglikemicznej, ketogenicznej, witariańskiej, wegetariańskiej i sportowej. W naszej produkcji nie ma spulchniaczy, stabilizatorów margaryn , przetworzonej żywności,i nie używamy żadnych substancji przedłużających trwałość produktów a wszystkie oferowane przez nas produkty są świeże i mają krótkie terminy ważności. Co więcej… pracujemy na urodzaju sezonu więc w okresie letnim nasze witryny są bardzo kolorowe. Zawdzięczamy to lokalnym dostawcom  świeżych owoców którym towarzyszy lekka śmietanka i orzeźwiający smak,  a w okresie zimowym zdecydowanie więcej  czekolady, orzechów, śliwek, pomarańczy i przypraw korzennych. Są i ponadczasowe ciacha w naszym menu, stali bywalcy wiedzą które 😉

 

CZEKOLADA Z CZARNĄ PORZECZKĄ

CZEKOLADA Z CZARNĄ PORZECZKĄ

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Czekoladowy biszkopt w stylu brownie, lekko kwaśna czarna porzeczka, ganache czekoladowy puszysty krem, owoce.

poziom słodkości 7/10  słodzony: erytrytol, ksylitol

269kcal | T:11,4 | W:21,4 | B:4,4

alegreny: –

 

SERNIK KARMELOWY

SERNIK KARMELOWY

bez glutenu bez cukru

Waniliowy pieczony blat sernikowy, karmelove ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, kajmak.

słodkość 9/10 : maltitol, erytrytol

100g= 240 kcal | T:19 | W 9 | B:10,5

alergeny: orzechy ziemne, jajka, mleko

SERNIK CZEKOLADOWO WIŚNIOWY

SERNIK CZEKOLADOWO WIŚNIOWY

bez glutenu bez cukru

Czekoladowa pieczona masa serowa, słodka wiśniowa galaretka z owocami, czekoladowy ganache, słodka czekolada, owocesłodkość 9/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 141 kcal | T:9,8 |W 8,5 | B:6

alergeny: jajka, mleko

SERNIK TRUSKAWKOWY

SERNIK TRUSKAWKOWY

bez glutenu bez cukru

Waniliowy pieczony blat sernikowy, mus truskawkowy, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 6/10 : syrop z agawy, erytrytol

168 kcal | T:11,5 | W:9,9 | B: 6,4

alergeny: orzechy ziemne, jajka, mleko

SERNIK JAGODOWO LAWENDOWY

SERNIK JAGODOWO LAWENDOWY

bez glutenu bez cukru

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku sernik śmietankowo lawendowy z jagodami i borówkami amerykańskimi na biszkopcie bezglutenowym .

słodkość 4/10: erytrytol

100g= 118 kcal | T:8,8 | W:6,9 | B: 3,4

alergeny: jajka, mleko

KINDER COUNTRY

KINDER COUNTRY

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód  przełożony śmietanką kokosową z waflami kukurydzianymi i ryżowymi. Masa polana naszą autorską polewą czekoladą.

Poziom słodkości 5/10, erytrytol, daktyle

100g = 250kcal T:24 | W:15,3 | B:5,5

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne i migdałowe

FIGA Z MAKIEM

FIGA Z MAKIEM

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Warzywny biszkopt, a na nim chrupiący krem figowy z niebieskim makiem.

Poziom słodkości 7/10  figi, ksylitol

100g= 262kcal | T:26 | W:23 | B:4,8

alergeny: jajka

SNIKERS

SNIKERS

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy arachidowo-daktylowy spód przełożony bananowo-daktylowym karmelem i kremem z masłem orzechowym.
Na górze króluje czekolada i chrupiące orzeszki.

Poziom słodkości 9/10, daktyle, erytrytol

100g = 302kcal | T:20,4 | W:20,6| B:6,6

alergeny: orzechy ziemne,

MAXI KING

MAXI KING

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód przełożony bardzo słodkim bananowo daktylowym karmelem i śmietanką
waniliową.  Wykończenie w delikatnej czekoladzie

Poziom słodkości 9/10, erytrytol, daktyle, banan

272kcal | T:19 | W:18,3 | B:7,4

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne

CZEKOTOFURNIK

CZEKOTOFURNIK

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący migdałowo śliwkowy spód. Czekoladowy ganache z tofu i głęboką słodyczą syropu klonowego. Do tego ziarna kakaowca – czekolada do kwadratu.

Dostępny również w wersji czekoladowo- kawowej.

Poziom słodkości 7/10 syrop klonowy.

100g = 290kcal | T:22,7  | W:21,1 | B:8,5

alergeny: orzechy migdałowe

BOUNTY

BOUNTY

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód i intensywnie kokosowy krem ze słodką czekoladą to zdrowsza wersja popularnego batona którą musisz spróbować.

Poziom słodkości 5/10 erytrytol

100g = 287kcal T:26 | W:7,4 | B:5,6

alergeny:  orzechy migdałowe

LASKOWIEC

LASKOWIEC

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód przełożony pysznym kremem z prażonych orzechów laskowych na bazie, całość wykończona w słodkiej czekoladzie

Poziom słodkości 6/10 daktyle, ksylitol

100g = 282kcal | T:22,6 | W:13,3 | B:7

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne

BROWNIE

BROWNIE

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Bardzo wilgotne, czekoladowe ciasto z czekoladowym kremem i świeżymi owocami

Poziom słodkości 5/10, banan, ksylitol


100g= 165,7kcal | T:9,7 | W:15,4 | B:5

alergeny: jajka

wersja wegańska: dostępna

 

SZARLOTKA

SZARLOTKA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Kruche bezjajeczne ciasto, słodko kwaśne jabłka z cynamonem i delikatna kruszonka.

Poziom słodkości 7/10 ksylitol

100g= 160kcal | T:8,3| W:23,4| B:1,9

alergeny:  orzechy migdałowe

MARCHEWKOWE

MARCHEWKOWE

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

To bogata odsłona ciasta zawierającego orzechy włoskie, jagody goji, cynamon i żurawinę. Na górze króluje krem z fig i nerkowców.

Poziom słodkości 8/10  figi, ksylitol

100g= 267kcal | T:16,4 | W:36,3 | B:5,3

alergeny: orzechy migdałowe, włoskie, nerkowce,

RUNO

RUNO

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Delikatne, wilgotne, ciasto szpinakowe z puszystym słodkim kremem i świeżym granatem, słodzone tylko ksylitolem.

Poziom słodkości  7/10, erytrytol

100g= 335kcal | T:27,5 | W:9,4 |B:6,6

alergeny: jajka

wersja wegańska: dostępna

GRUCHA Z BUDYNIEM

GRUCHA Z BUDYNIEM

bez glutenu bez cukru

Kruche bezjajeczne ciasto, słodkie puree ze słodkiej gruszki, chrupiące kawałki,  aromat rozmarynu, waniliowy budyń  i delikatna kruszonka.

Poziom słodkości 8/10 ksylitol

100g= 122kcal | T:5,8 | W:13,7 | B:2,4

alergeny:  orzechy migdałowe, mleko

wersja wegańska: dostępna

MANGO PISTACJA

MANGO PISTACJA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Pistacjowo daktylowy, słodko słony, chrupiący spód, delikatny krem z nerkowców i mus z mango

Poziom słodkości 5/10 mango, erytrol, daktyle

100g = 233kcal | 14,9T | 16,9W | 5,3B

alergeny: orzechy pistacjowe, nerkowce

SŁONY KARMEL

SŁONY KARMEL

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Delikatne słono orzechowe kruche i maślane ciacho na puszystą słodko słoną śmietaną i karmelem o niskim indeksie na bazie cukru kokosowego.

Poziom słodkości 7/10, cukier kokosowy

100g= 471,2kcal | T:30,2 | W:37,2 | B:16,7 alergeny: orzechy ziemne

MORELOVA

MORELOVA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący orzeźwiający spód migdałowo morelowy. Waniliowy krem, kwaskowaty mus z marakui i świeże owoce.

Poziom słodkości 4/10 morele,

100g = 225kcal | T:13,7 | W:15 | B:6,9

alergeny: orzechy migdałowe

KARMELOVE

KARMELOVE

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy spód na bazie orzechów brazylijskich przełożony karmelem o bardzo głębokiej słodyczy dojrzałych daktyli.

Poziom słodkości 10/10

słodzony: erytrytol, daktyle, banan,

100g = 290kcal | T:18,2 | W:22,8 | B:8,1

alergeny:  orzechy brazylijskie, orzechy ziemne

LEŚNY SERNIK

LEŚNY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Zwykły sernik?

Kasztanowy spód kremowa waniliowa, , masa serowa, lekko kwaśne leśna frużelina i dekoracja z świeżych sezonowych owoców.

Poziom słodkości 4/10 erytrytol

100g= 133kcal | T:6,7 |W:14,7 | B:5,6

alergeny:  jaja, mleko

SERNIK Z KAJMAKIEM

SERNIK Z KAJMAKIEM

bez glutenu bez cukru

Kakaowo orzechowy spód na migdałach przełożony śmietankowo waniliową masą z borówkami amerykańskimi i słodkim kajmakiem.

słodkość 6/10 :  słodzony: erytrytol

100g = 308kcal | T:23,7 | W:17,6| B:7,7

alergeny:  orzechy  orzechy ziemne, orzechy migdałowe

BANANA SERNIK

BANANA SERNIK

bez glutenu bez cukru

Zwykły sernik? Ojj nie. Daktylowa polewa, słodki kasztanowy spód i ser słodzony bananami to nowa odsłona klasycznego ciasta.

Poziom słodkości 5/10 banan, syrop daktylowy


100g= 160kcal  |T:8,3 | W:23,4 | B:1,9

alergeny: mleko, jajka

WIŚNIOWY SERNIK

WIŚNIOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód. Jogurtowa lekko kwaskowata intensywnie wiśniowa masa serowa z żurawiną, jagodami goji, suszonymi wiśniami. Całość jest pokryta  słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.

słodkość 5/10 : erytrytol, maltitol

100g=223kcal | T: 17.8 |W: 11.5 | B: 8.7

alergeny:  orzechy migdałowe

JAGODOWY SERNIK

JAGODOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód. Jogurtowa lekko słodka intensywnie jagodowa masa serowa z jagodami goji. Całość pokrywa  słodki krem na bazie śmietanki i mascarpone.

słodkość 5/10 : erytrytol, maltitol

100g=223kcal | T: 17.8  | W: 12.4 |  B: 8.7

alergeny:  orzechy migdałowe

POMARAŃCZOWY SERNIK

POMARAŃCZOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Migdałowo czekoladowy spód wypełniony masą serową o smaku pomarańczy z cynamonem. Na górze króluje słodko kwaśny sos orange curd.

słodkość 5/10 : słodzony erytrytol,syrop z agawy

100g =220kcal | B: 6.6 | T: 16.6 | W: 12.2

alergeny: orzechy migdałowe, jajka

MONTE

MONTE

bez glutenu bez cukru

Migdałowo czekoladowy  spód i idealna kombinacja kremu o smaku wanilii i orzecha laskowego. Na górze mleczna czekolada z chrupiącymi orzechami.

słodkość 7/10: erytrytol

100g= 219,2 kcal T:13,1 /W:19,9/ B: 10,9

alergeny: orzech laskowy, mleko

wersja dla wegan: dostepna

 

MIGDAŁOWIEC

MIGDAŁOWIEC

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Intensywnie orzechowe, . Spód czekoladowo migdałowy, krem na bazie prażonych migdałów i mleka kokosowego, słodka czekolada.

 

słodkość 5/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 319 kcal T:29 |W 7,6 | B:8,6

REEZE`S

REEZE`S

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący ciasteczkowy spód przełożony kremem o smaku masła orzechowego,całość oblana czekoladą z chrupiącymi orzeszkami arachidowymi

słodkość 6/10 : słodzony erytrytol

100g= 326kcal | T:26/ W:13 / B:11

alegreny: orzechy ziemne

ŚLIWKA W CZEKOLADZIE

ŚLIWKA W CZEKOLADZIE

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo śliwkowy spód przełożony soczystymi śliwkami od polskich górali. Towarzyszy im deserowy krem czekoladowy i śmietanka waniliowa oblana gorzka czekoladą.

słodkość 6/10 : ksylitol,cukier kokosowy

100g= 322kcal | B: 6.4 | T: 21 | W: 31

alergeny: orzechy migdałowe

DELICJA POMARAŃCZOWA

DELICJA POMARAŃCZOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal T:9,5 /W 5 /B:4,7alergeny: jajka

DELICJA WIŚNIOWA

DELICJA WIŚNIOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal | T:9,5 | W:5 | B:4,7

alergeny: jajka

DELICJA TRUSKAWKOWA

DELICJA TRUSKAWKOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal | T:9,5 | W:5 | B:4,7alergeny: jajka

KRÓWKA

KRÓWKA

bez glutenu bez cukru

Ciasteczkowo orzechowy spód, krem o smaku słonego karmelu, słodki kajmak.

Poziom słodkości 9/10 erytrytol,maltitol

100g= 327kcal |  T:25 | W:12 | B:12

alergeny: orzechy ziemne

FERRERO

FERRERO

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupki czekoladowo orzechowy spód , rozpływający się w ganache czekoladowy o smaku orzechów laskowych. Całość pokryta w czekoladą z chrupiącymi orzechami laskowymi.

słodkość 6/10 słodzony: erytrytol

100g= 281kca | T: 22 | W: 13,5 | B:5,2

alergeny: orzech laskowy

RAFAELLO

RAFAELLO

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupki migdałowy spód, intensywnie kokosowy lekki krem, polewa o smaku białej czekolady z wiórkami kokosowymi.

słodkość 6/10 słodzony: erytrytol

100g= 272kcal | T:19,2 | W: 9,3 | B: 5,2

alergeny: orzech migdałowy

SERNIK MANGO

SERNIK MANGO

bez glutenu bez cukru

Kasztanowo czekoladowy spód, delikatnie słodka kremowa masa serowa o smaku mango i lekka słodka śmietanka.

Poziom słodkości 6/10 erytrytol

100g= 212kcal | T:14,5 | W:26,2 | B:2,3

alergeny: jajka, mleko

SERNIK KOKOSOWY

SERNIK KOKOSOWY

bez glutenu bez cukru

Kokosowy pieczony blat sernikowy, intensywnie kokosowy krem.  Lekka i kremowa śmietanka kokosowa.

słodkość 6/10, słodzony: erytrytol

100g= 198 kcal | T:16,5 | W 4,4 | B:9,3

alergeny: jajka, mleko

SERNIK MIGDAŁOWY

SERNIK MIGDAŁOWY

bez glutenu bez cukru

Pieczony blat sernikowy, intensywny słodki krem migdałowy o smaku marcepanu, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 8/10 : syrop z agawy, erytrytol

100g= 219 kcal T:17/W 6,8 /B:11

alergeny: jajka, mleko

SERNIK CRUNCHY

SERNIK CRUNCHY

bez glutenu bez cukru

Pieczony waniliowy blat sernikowy, czekoladowe ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 6/10 :erytrytol, maltitol

100g= 199 kcal | T:15,5 | W 6,6 | B:9,5

alergeny: jajka, mleko

PROTEIN PINGUI

PROTEIN PINGUI

bez glutenu bez cukru

Czekoladowe biszkopty, między nimi krem śmietankowy przedzielony w połowie słodką czekoladą. To sportowa kanapka z duża porcja białka.

słodkość 8/10 : erytrytol, maltitol

100g= 232kcal | T:14,9  |W:11 | B:17

alergeny: mleko, jajka

PROTEINCOOKIE

PROTEINCOOKIE

bez glutenu bez cukru

Kruchy ciasteczkowy spód, ciasteczkowy krem z nuta cynamonu i słodki karmel . Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=336kcal | T:23,9 |W:15,6 | B:15,9

alergeny: mleko

PROTEINWAY

PROTEINWAY

bez glutenu bez cukru

Delikatny biszkopt Puszysty, lekki czekoladowy krem. i czekolada. Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=257kcal | T:16,4 | W:14,1 | B:16,6

alergeny: mleko, jajka

.

CZEKOLADA Z CZARNĄ PORZECZKĄ

CZEKOLADA Z CZARNĄ PORZECZKĄ

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Czekoladowy biszkopt w stylu brownie, lekko kwaśna czarna porzeczka, ganache czekoladowy puszysty krem, owoce.

poziom słodkości 7/10  słodzony: erytrytol, ksylitol

269kcal | T:11,4 | W:21,4 | B:4,4

alegreny: –

 

KINDER COUNTRY

KINDER COUNTRY

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód  przełożony śmietanką kokosową z waflami kukurydzianymi i ryżowymi. Masa polana naszą autorską polewą czekoladą.

Poziom słodkości 5/10, erytrytol, daktyle

100g = 250kcal T:24 | W:15,3 | B:5,5

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne i migdałowe

SNIKERS

SNIKERS

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy arachidowo-daktylowy spód przełożony bananowo-daktylowym karmelem i kremem z masłem orzechowym.
Na górze króluje czekolada i chrupiące orzeszki.

Poziom słodkości 9/10, daktyle, erytrytol

100g = 302kcal | T:20,4 | W:20,6| B:6,6

alergeny: orzechy ziemne,

MAXI KING

MAXI KING

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód przełożony bardzo słodkim bananowo daktylowym karmelem i śmietanką
waniliową.  Wykończenie w delikatnej czekoladzie

Poziom słodkości 9/10, erytrytol, daktyle, banan

272kcal | T:19 | W:18,3 | B:7,4

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne

CZEKOTOFURNIK

CZEKOTOFURNIK

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący migdałowo śliwkowy spód. Czekoladowy ganache z tofu i głęboką słodyczą syropu klonowego. Do tego ziarna kakaowca – czekolada do kwadratu.

Dostępny również w wersji czekoladowo- kawowej.

Poziom słodkości 7/10 syrop klonowy.

100g = 290kcal | T:22,7  | W:21,1 | B:8,5

alergeny: orzechy migdałowe

BOUNTY

BOUNTY

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód i intensywnie kokosowy krem ze słodką czekoladą to zdrowsza wersja popularnego batona którą musisz spróbować.

Poziom słodkości 5/10 erytrytol

100g = 287kcal T:26 | W:7,4 | B:5,6

alergeny:  orzechy migdałowe

LASKOWIEC

LASKOWIEC

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy laskowo-daktylowy spód przełożony pysznym kremem z prażonych orzechów laskowych na bazie, całość wykończona w słodkiej czekoladzie

Poziom słodkości 6/10 daktyle, ksylitol

100g = 282kcal | T:22,6 | W:13,3 | B:7

alergeny: orzechy laskowe, orzechy ziemne

SZARLOTKA

SZARLOTKA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Kruche bezjajeczne ciasto, słodko kwaśne jabłka z cynamonem i delikatna kruszonka.

Poziom słodkości 7/10 ksylitol

100g= 160kcal | T:8,3| W:23,4| B:1,9

alergeny:  orzechy migdałowe

MARCHEWKOWE

MARCHEWKOWE

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

To bogata odsłona ciasta zawierającego orzechy włoskie, jagody goji, cynamon i żurawinę. Na górze króluje krem z fig i nerkowców.

Poziom słodkości 8/10  figi, ksylitol

100g= 267kcal | T:16,4 | W:36,3 | B:5,3

alergeny: orzechy migdałowe, włoskie, nerkowce,

MANGO PISTACJA

MANGO PISTACJA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Pistacjowo daktylowy, słodko słony, chrupiący spód, delikatny krem z nerkowców i mus z mango

Poziom słodkości 5/10 mango, erytrol, daktyle

100g = 233kcal | 14,9T | 16,9W | 5,3B

alergeny: orzechy pistacjowe, nerkowce

SŁONY KARMEL

SŁONY KARMEL

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Delikatne słono orzechowe kruche i maślane ciacho na puszystą słodko słoną śmietaną i karmelem o niskim indeksie na bazie cukru kokosowego.

Poziom słodkości 7/10, cukier kokosowy

100g= 471,2kcal | T:30,2 | W:37,2 | B:16,7 alergeny: orzechy ziemne

MORELOVA

MORELOVA

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący orzeźwiający spód migdałowo morelowy. Waniliowy krem, kwaskowaty mus z marakui i świeże owoce.

Poziom słodkości 4/10 morele,

100g = 225kcal | T:13,7 | W:15 | B:6,9

alergeny: orzechy migdałowe

KARMELOVE

KARMELOVE

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Mocno orzechowy spód na bazie orzechów brazylijskich przełożony karmelem o bardzo głębokiej słodyczy dojrzałych daktyli.

Poziom słodkości 10/10

słodzony: erytrytol, daktyle, banan,

100g = 290kcal | T:18,2 | W:22,8 | B:8,1

alergeny:  orzechy brazylijskie, orzechy ziemne

MIGDAŁOWIEC

MIGDAŁOWIEC

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Intensywnie orzechowe, . Spód czekoladowo migdałowy, krem na bazie prażonych migdałów i mleka kokosowego, słodka czekolada.

 

słodkość 5/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 319 kcal T:29 |W 7,6 | B:8,6

REEZE`S

REEZE`S

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący ciasteczkowy spód przełożony kremem o smaku masła orzechowego,całość oblana czekoladą z chrupiącymi orzeszkami arachidowymi

słodkość 6/10 : słodzony erytrytol

100g= 326kcal | T:26/ W:13 / B:11

alegreny: orzechy ziemne

ŚLIWKA W CZEKOLADZIE

ŚLIWKA W CZEKOLADZIE

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo śliwkowy spód przełożony soczystymi śliwkami od polskich górali. Towarzyszy im deserowy krem czekoladowy i śmietanka waniliowa oblana gorzka czekoladą.

słodkość 6/10 : ksylitol,cukier kokosowy

100g= 322kcal | B: 6.4 | T: 21 | W: 31

alergeny: orzechy migdałowe

KRÓWKA

KRÓWKA

bez glutenu bez cukru

Ciasteczkowo orzechowy spód, krem o smaku słonego karmelu, słodki kajmak.

Poziom słodkości 9/10 erytrytol,maltitol

100g= 327kcal |  T:25 | W:12 | B:12

alergeny: orzechy ziemne

FERRERO

FERRERO

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupki czekoladowo orzechowy spód , rozpływający się w ganache czekoladowy o smaku orzechów laskowych. Całość pokryta w czekoladą z chrupiącymi orzechami laskowymi.

słodkość 6/10 słodzony: erytrytol

100g= 281kca | T: 22 | W: 13,5 | B:5,2

alergeny: orzech laskowy

RAFAELLO

RAFAELLO

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupki migdałowy spód, intensywnie kokosowy lekki krem, polewa o smaku białej czekolady z wiórkami kokosowymi.

słodkość 6/10 słodzony: erytrytol

100g= 272kcal | T:19,2 | W: 9,3 | B: 5,2

alergeny: orzech migdałowy

SERNIK KARMELOWY

SERNIK KARMELOWY

bez glutenu bez cukru

Waniliowy pieczony blat sernikowy, karmelove ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, kajmak.

słodkość 9/10 : maltitol, erytrytol

100g= 240 kcal | T:19 | W 9 | B:10,5

alergeny: orzechy ziemne, jajka, mleko

SERNIK CZEKOLADOWO WIŚNIOWY

SERNIK CZEKOLADOWO WIŚNIOWY

bez glutenu bez cukru

Czekoladowa pieczona masa serowa, słodka wiśniowa galaretka z owocami, czekoladowy ganache, słodka czekolada, owocesłodkość 9/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 141 kcal | T:9,8 |W 8,5 | B:6

alergeny: jajka, mleko

SERNIK TRUSKAWKOWY

SERNIK TRUSKAWKOWY

bez glutenu bez cukru

Waniliowy pieczony blat sernikowy, mus truskawkowy, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 6/10 : syrop z agawy, erytrytol

168 kcal | T:11,5 | W:9,9 | B: 6,4

alergeny: orzechy ziemne, jajka, mleko

SERNIK JAGODOWO LAWENDOWY

SERNIK JAGODOWO LAWENDOWY

bez glutenu bez cukru

Bardzo delikatny i aksamitny w smaku sernik śmietankowo lawendowy z jagodami i borówkami amerykańskimi na biszkopcie bezglutenowym .

słodkość 4/10: erytrytol

100g= 118 kcal | T:8,8 | W:6,9 | B: 3,4

alergeny: jajka, mleko

LEŚNY SERNIK

LEŚNY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Zwykły sernik?

Kasztanowy spód kremowa waniliowa, , masa serowa, lekko kwaśne leśna frużelina i dekoracja z świeżych sezonowych owoców.

Poziom słodkości 4/10 erytrytol

100g= 133kcal | T:6,7 |W:14,7 | B:5,6

alergeny:  jaja, mleko

SERNIK Z KAJMAKIEM

SERNIK Z KAJMAKIEM

bez glutenu bez cukru

Kakaowo orzechowy spód na migdałach przełożony śmietankowo waniliową masą z borówkami amerykańskimi i słodkim kajmakiem.

słodkość 6/10 :  słodzony: erytrytol

100g = 308kcal | T:23,7 | W:17,6| B:7,7

alergeny:  orzechy  orzechy ziemne, orzechy migdałowe

BANANA SERNIK

BANANA SERNIK

bez glutenu bez cukru

Zwykły sernik? Ojj nie. Daktylowa polewa, słodki kasztanowy spód i ser słodzony bananami to nowa odsłona klasycznego ciasta.

Poziom słodkości 5/10 banan, syrop daktylowy


100g= 160kcal  |T:8,3 | W:23,4 | B:1,9

alergeny: mleko, jajka

WIŚNIOWY SERNIK

WIŚNIOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód. Jogurtowa lekko kwaskowata intensywnie wiśniowa masa serowa z żurawiną, jagodami goji, suszonymi wiśniami. Całość jest pokryta  słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.

słodkość 5/10 : erytrytol, maltitol

100g=223kcal | T: 17.8 |W: 11.5 | B: 8.7

alergeny:  orzechy migdałowe

JAGODOWY SERNIK

JAGODOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód. Jogurtowa lekko słodka intensywnie jagodowa masa serowa z jagodami goji. Całość pokrywa  słodki krem na bazie śmietanki i mascarpone.

słodkość 5/10 : erytrytol, maltitol

100g=223kcal | T: 17.8  | W: 12.4 |  B: 8.7

alergeny:  orzechy migdałowe

POMARAŃCZOWY SERNIK

POMARAŃCZOWY SERNIK

bez glutenu bez cukru

Migdałowo czekoladowy spód wypełniony masą serową o smaku pomarańczy z cynamonem. Na górze króluje słodko kwaśny sos orange curd.

słodkość 5/10 : słodzony erytrytol,syrop z agawy

100g =220kcal | B: 6.6 | T: 16.6 | W: 12.2

alergeny: orzechy migdałowe, jajka

SERNIK MANGO

SERNIK MANGO

bez glutenu bez cukru

Kasztanowo czekoladowy spód, delikatnie słodka kremowa masa serowa o smaku mango i lekka słodka śmietanka.

Poziom słodkości 6/10 erytrytol

100g= 212kcal | T:14,5 | W:26,2 | B:2,3

alergeny: jajka, mleko

SERNIK KOKOSOWY

SERNIK KOKOSOWY

bez glutenu bez cukru

Kokosowy pieczony blat sernikowy, intensywnie kokosowy krem.  Lekka i kremowa śmietanka kokosowa.

słodkość 6/10, słodzony: erytrytol

100g= 198 kcal | T:16,5 | W 4,4 | B:9,3

alergeny: jajka, mleko

SERNIK MIGDAŁOWY

SERNIK MIGDAŁOWY

bez glutenu bez cukru

Pieczony blat sernikowy, intensywny słodki krem migdałowy o smaku marcepanu, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 8/10 : syrop z agawy, erytrytol

100g= 219 kcal T:17/W 6,8 /B:11

alergeny: jajka, mleko

SERNIK CRUNCHY

SERNIK CRUNCHY

bez glutenu bez cukru

Pieczony waniliowy blat sernikowy, czekoladowe ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 6/10 :erytrytol, maltitol

100g= 199 kcal | T:15,5 | W 6,6 | B:9,5

alergeny: jajka, mleko

PROTEIN PINGUI

PROTEIN PINGUI

bez glutenu bez cukru

Czekoladowe biszkopty, między nimi krem śmietankowy przedzielony w połowie słodką czekoladą. To sportowa kanapka z duża porcja białka.

słodkość 8/10 : erytrytol, maltitol

100g= 232kcal | T:14,9  |W:11 | B:17

alergeny: mleko, jajka

PROTEINCOOKIE

PROTEINCOOKIE

bez glutenu bez cukru

Kruchy ciasteczkowy spód, ciasteczkowy krem z nuta cynamonu i słodki karmel . Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=336kcal | T:23,9 |W:15,6 | B:15,9

alergeny: mleko

PROTEINWAY

PROTEINWAY

bez glutenu bez cukru

Delikatny biszkopt Puszysty, lekki czekoladowy krem. i czekolada. Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=257kcal | T:16,4 | W:14,1 | B:16,6

alergeny: mleko, jajka

.

SERNIK KARMELOWY

SERNIK KARMELOWY

bez glutenu bez cukru

Waniliowy pieczony blat sernikowy, karmelove ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, kajmak.

słodkość 9/10 : maltitol, erytrytol

100g= 240 kcal | T:19 | W 9 | B:10,5

alergeny: orzechy ziemne, jajka, mleko

BOUNTY

BOUNTY

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący migdałowo kokosowy spód i intensywnie kokosowy krem ze słodką czekoladą to zdrowsza wersja popularnego batona którą musisz spróbować.

Poziom słodkości 5/10 erytrytol

100g = 287kcal T:26 | W:7,4 | B:5,6

alergeny:  orzechy migdałowe

RUNO

RUNO

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Delikatne, wilgotne, ciasto szpinakowe z puszystym słodkim kremem i świeżym granatem, słodzone tylko ksylitolem.

Poziom słodkości  7/10, erytrytol

100g= 335kcal | T:27,5 | W:9,4 |B:6,6

alergeny: jajka

wersja wegańska: dostępna

MIGDAŁOWIEC

MIGDAŁOWIEC

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Intensywnie orzechowe, . Spód czekoladowo migdałowy, krem na bazie prażonych migdałów i mleka kokosowego, słodka czekolada.

 

słodkość 5/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 319 kcal T:29 |W 7,6 | B:8,6

REEZE`S

REEZE`S

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupiący ciasteczkowy spód przełożony kremem o smaku masła orzechowego,całość oblana czekoladą z chrupiącymi orzeszkami arachidowymi

słodkość 6/10 : słodzony erytrytol

100g= 326kcal | T:26/ W:13 / B:11

alegreny: orzechy ziemne

KRÓWKA

KRÓWKA

bez glutenu bez cukru

Ciasteczkowo orzechowy spód, krem o smaku słonego karmelu, słodki kajmak.

Poziom słodkości 9/10 erytrytol,maltitol

100g= 327kcal |  T:25 | W:12 | B:12

alergeny: orzechy ziemne

RAFAELLO

RAFAELLO

bez laktozy bez glutenu weganskie bez cukru

Chrupki migdałowy spód, intensywnie kokosowy lekki krem, polewa o smaku białej czekolady z wiórkami kokosowymi.

słodkość 6/10 słodzony: erytrytol

100g= 272kcal | T:19,2 | W: 9,3 | B: 5,2

alergeny: orzech migdałowy

SERNIK KOKOSOWY

SERNIK KOKOSOWY

bez glutenu bez cukru

Kokosowy pieczony blat sernikowy, intensywnie kokosowy krem.  Lekka i kremowa śmietanka kokosowa.

słodkość 6/10, słodzony: erytrytol

100g= 198 kcal | T:16,5 | W 4,4 | B:9,3

alergeny: jajka, mleko

SERNIK MIGDAŁOWY

SERNIK MIGDAŁOWY

bez glutenu bez cukru

Pieczony blat sernikowy, intensywny słodki krem migdałowy o smaku marcepanu, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 8/10 : syrop z agawy, erytrytol

100g= 219 kcal T:17/W 6,8 /B:11

alergeny: jajka, mleko

SERNIK CRUNCHY

SERNIK CRUNCHY

bez glutenu bez cukru

Pieczony waniliowy blat sernikowy, czekoladowe ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.

słodkość 6/10 :erytrytol, maltitol

100g= 199 kcal | T:15,5 | W 6,6 | B:9,5

alergeny: jajka, mleko

FIGA Z MAKIEM

FIGA Z MAKIEM

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Warzywny biszkopt, a na nim chrupiący krem figowy z niebieskim makiem.

Poziom słodkości 7/10  figi, ksylitol

100g= 262kcal | T:26 | W:23 | B:4,8

alergeny: jajka

BROWNIE

BROWNIE

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Bardzo wilgotne, czekoladowe ciasto z czekoladowym kremem i świeżymi owocami

Poziom słodkości 5/10, banan, ksylitol


100g= 165,7kcal | T:9,7 | W:15,4 | B:5

alergeny: jajka

wersja wegańska: dostępna

 

RUNO

RUNO

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Delikatne, wilgotne, ciasto szpinakowe z puszystym słodkim kremem i świeżym granatem, słodzone tylko ksylitolem.

Poziom słodkości  7/10, erytrytol

100g= 335kcal | T:27,5 | W:9,4 |B:6,6

alergeny: jajka

wersja wegańska: dostępna

GRUCHA Z BUDYNIEM

GRUCHA Z BUDYNIEM

bez glutenu bez cukru

Kruche bezjajeczne ciasto, słodkie puree ze słodkiej gruszki, chrupiące kawałki,  aromat rozmarynu, waniliowy budyń  i delikatna kruszonka.

Poziom słodkości 8/10 ksylitol

100g= 122kcal | T:5,8 | W:13,7 | B:2,4

alergeny:  orzechy migdałowe, mleko

wersja wegańska: dostępna

MONTE

MONTE

bez glutenu bez cukru

Migdałowo czekoladowy  spód i idealna kombinacja kremu o smaku wanilii i orzecha laskowego. Na górze mleczna czekolada z chrupiącymi orzechami.

słodkość 7/10: erytrytol

100g= 219,2 kcal T:13,1 /W:19,9/ B: 10,9

alergeny: orzech laskowy, mleko

wersja dla wegan: dostepna

 

DELICJA POMARAŃCZOWA

DELICJA POMARAŃCZOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal T:9,5 /W 5 /B:4,7alergeny: jajka

DELICJA WIŚNIOWA

DELICJA WIŚNIOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal | T:9,5 | W:5 | B:4,7

alergeny: jajka

DELICJA TRUSKAWKOWA

DELICJA TRUSKAWKOWA

bez laktozy bez glutenu bez cukru

Lekki biszkopt, słodka owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.

słodkość 7/10 : ksylitol, erytrytol

100g= 122 kcal | T:9,5 | W:5 | B:4,7alergeny: jajka

PROTEIN PINGUI

PROTEIN PINGUI

bez glutenu bez cukru

Czekoladowe biszkopty, między nimi krem śmietankowy przedzielony w połowie słodką czekoladą. To sportowa kanapka z duża porcja białka.

słodkość 8/10 : erytrytol, maltitol

100g= 232kcal | T:14,9  |W:11 | B:17

alergeny: mleko, jajka

PROTEINCOOKIE

PROTEINCOOKIE

bez glutenu bez cukru

Kruchy ciasteczkowy spód, ciasteczkowy krem z nuta cynamonu i słodki karmel . Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=336kcal | T:23,9 |W:15,6 | B:15,9

alergeny: mleko

PROTEINWAY

PROTEINWAY

bez glutenu bez cukru

Delikatny biszkopt Puszysty, lekki czekoladowy krem. i czekolada. Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.

słodkość 11/10 : erytrytol, maltitol

100g=257kcal | T:16,4 | W:14,1 | B:16,6

alergeny: mleko, jajka

.

Wróc do oferty