Twój pomysł na biznes
zostań szefem cukierni bez cukru!
15
Ilość otwartych
lokali
5
Ilość lokali w procesie uruchomienia
70
Ilość pracowników
sieci CBC
0
Ilość użytego cukru
Celem rozwoju marki jest stworzenie dostępu do zdrowych słodyczy w każdym mieście. Z roku na rok rośnie wiedza o zdrowym odżywianiu co przekonuje świadomych konsumentów do zakupu naszych wyrobów. Tworzymy biznes zgodny z trendami rynku w związku z czym marka dynamicznie się rozwija. Wierzymy, że za kilka lat cukiernie bez cukru będą na porządku dziennym w całej Polsce, a nowe kontrakty pozwolą na, owocną współpracę i oferowanie w każdej części Polski najlepszych zdrowych słodyczy w kraju.
Ciacho bez cukru oferuje sprawdzony produkt i know-how, którym dzieli się z Franczyzobiorcami. Ma sprawdzony w kilkunastu miastach model biznesowy. Budując markę współpracujemy z partnerami zaangażowanymi w rozwój ogólnopolskiej sieci sprzedaży słodyczy bez cukru. Jesteśmy odpowiedzialni za wprowadzenie nowego, zdrowego wymiaru cukiernictwa, a naszą misją społeczną jest przekonanie, że bez cukru też może być słodko, smacznie i zdrowo. Współpraca z nami pozwala na połączenie zysków przy jednoczesnej satysfakcji ponieważ robimy coś ważnego i dobrego dla ludzi.
Postanowiliśmy dołączyć do sieci Ciacho bez cukru ponieważ uznaliśmy to za prężnie rozwijający się kierunek biznesowy z dużym potencjałem.
Interesujemy się zdrowym odżywianiem, sportem i stylem życia. Zdecydowałyśmy się na Ciacho bez cukru ponieważ jest to biznes, który jest zgodny z naszą filozofią życia.
Jestem pod wrażeniem Ciacha od kiedy poznałem to miejsce i Karola, który okazał się świetnym mentorem. Przeprowadził mnie krok po kroku do otwarcia lokalu i zawsze mnie wspiera kiedy tego potrzebuję.
Zdecydowałem się na Ciacho bez cukru w Rzeszowie, ponieważ uwielbiam promować produkt, w który wierzę. Zdrowe wersje ciach, które z powodzeniem mogą konkurować smakiem z tradycyjnymi wypiekami, a nawet smakować jeszcze lepiej, są właśnie takim produktem.
Jest mile widziane, ale nie jest wymagane. Nasze szkolenie zapewnia odpowiednie przygotowanie do samodzielnego prowadzenia biznesu.
Jest mile widziane, ale nie jest wymagane. Mamy wśród naszych parterów wiele osób, które zdecydowały się zakończyć pracę na etacie i postawić pierwsze kroki w oparciu o nasze doświadczenie.
Na obecnym etapie naszego rozwoju każdy z naszych franczyzobiorców otrzymuje kontakty do dystrybutorów wraz z wypracowanymi dla sieci rabatami.
Wszystkie nasze słodyczy wykonywane są w naszych manufakturach więc w każdym lokalu znajduje się kuchnia, w której codziennie nasi pracownicy przygotowują świeże produkty.
Koszt otwarcia lokalu zależy od stanu technicznego lokalu i przyjętego standardu. Zapraszamy do kontaktu przez formularz kontaktowy, udzielimy Państwu więcej szczegółów.
Poziom obrotów zależy głównie od przyjętego modelu biznesowego, lokalizacji i budżetu reklamowego. Zapraszamy do kontaktu przez formularz kontaktowy, udzielimy Państwu więcej szczegółów.
Najważniejsza jest dla nas wysoka jakość produkcji, obsługi klienta i współpracy przy zachowaniu jednolitych zasad sieci. W naszych partnerach cenimy przedsiębiorczość, ambicję i chęć rozwoju i skalowania biznesu.
Na każdym etapie przygotowań krok po kroku przeprowadzimy Państwa przez proces związany z przygotowaniem do prowadzenia nowego biznesu. Zaczniemy od poszukiwania i adaptacji lokalu, zamówimy wyposażenie, przeprowadzimy szkolenie i uruchomienie, a następnie zadbamy o wdrożenie standardów marki Ciacho bez cukru.
To zależy między innymi od czasu poszukiwań i zakresu prac związanych z adaptacją lokalu. Przybliżony czas to 2-3 miesiące od zawarcia umowy.
Zapraszamy do kontaktu przez formularz kontaktowy, umówimy się na spotkanie biznesowe i porozmawiamy o możliwości współpracy pod marką Ciacho bez cukru.
Zaufanie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze, dlatego każdego dnia dajemy z siebie wszystko, żeby nasi Goście zapamiętali sieć Ciacho bez cukru na długo i chętnie polecali ją swoim znajomym. Dbamy o wysoką jakość naszych wyrobów i poziom naszych usług w każdym calu i lokalu.