loader image

Specjalizujemy się w produkcji zdrowych słodyczy bez dodatku cukru, bez glutenu i bez laktozy. Są one bezpieczne dla osób z nietolerancjami pokarmowymi. Notabene słodkości wegańskie, proteinowe i keto również wpisują się w nasz podstawowy asortyment. Twoje ulubione fit ciasta, tarty, torty, lody, desery, śniadania, monoporcje i inne słodycze tworzymy tak, abyś mógł cieszyć się przyjemnością bez wyrzutów sumienia. Ciacho bez cukru bazuje na produktach z gamy superfoods, więc składniki naszych produktów to kompilacja dobrego smaku, białek, tłuszczy nierafinowanych, witamin i minerałów, co sprawia, że możemy z pełnym przekonaniem powiedzieć, że mamy zdrowe słodycze.

Co nas wyróżnia?

01
ZAUFANIE KLIENTÓW

Każdego dnia dajemy z siebie wszystko, żeby nasi Goście zapamiętali sieć Ciacho bez cukru na długo i chętnie polecali ją swoim znajomym. Dbamy o wysoki poziom naszych usług. Najlepszym dowodem na to jest:

  • ponad 70 000 Fanów na Facebooku
  • ponad 50 000 Obserwujących na Instagramie
  • średnia 4,8/5 na platformie Google i Facebook na podstawie ponad 2000 ocen
02
ELASTYCZNOŚĆ

Wiemy, że w dzisiejszych czasach musimy dostosowywać się do aktualnych warunków na rynku dlatego w 2021 roku rozszerzyliśmy naszą ofertę o nowe produkty keto, wysoko proteinowe i piekarnicze, po które Klienci ustawiają się w kolejkach od samego rana. W 2022 wprowadziliśmy produkty, które idealnie sprawdzą się do przygotowania domowych deserów: budynie, kisiele, galaretki, kremy i konfitury.

03
INNOWACJA

Pracujemy nad rozwojem sieci na każdej jej płaszczyźnie. Naszym najnowszym narzędziem jest platforma, która pozwala nam na bieżący kontakt i uporządkowany system współpracy z naszymi partnerami w biznesie.

04
CERTYFIKATY

W 2021 roku otrzymaliśmy certyfikat z Fundacji „ Szczęśliwi bez cukru” , która zrzesza miejsca wolne od cukru w całej Polsce. W 2022 otrzymaliśmy certyfikat Menu Bez Glutenu od Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

05
EKOLOGIA

Wszystkie nasze opakowania jednorazowe są biodegradowalne, ekologiczne i nadają się do recyklingu.

06
SZACUNEK DO JEDZENIA

Stosujemy zasady odpowiedzialnej produkcji, a zasady o tym, że jedzenia się nie wyrzuca wynieśliśmy z domu i wdrożyliśmy w całej sieci. Nie stosujemy środków przedłużających ważność produktu i nie używamy cukru, który jest naturalnym konserwantem, więc nasze wyroby mają krótki termin do spożycia. Jak coś się nam nie sprzeda to odświeżamy, nie wciskamy i nigdy nie wyrzucamy żywności! Ratujemy posiłki z aplikacjami Foodsi oraz Too good to go.

Dynamika

Na przestrzeni lat naszej działalności stale rozwijamy i udoskonalamy nasze receptury uzależniając kubki smakowe naszych tysięcy stałych Klientów, którzy wracają po swoje ulubione słodycze we wszystkich miastach.

2023

Otworzyliśmy nowe lokale w Krakowie, Tarnowie, Jaworznie, Nowym Targu, Suwałkach oraz trzeci lokal w Lublinie. Kolejnych 9 lokali w trakcie uruchomienia.

2022

Otworzyliśmy nowe lokale w Szczecinie i Koninie.

 

Lokale Marki Ciacho bez cukru dołączają do ogólnopolskiego programu informacyjno – edukacyjnego prowadzonego przez Polskie Stowarzyszenie osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej – Menu bez Glutenu. Program powstał w celu stworzenia bazy i certyfikacji restauracji i kawiarni przyjaznych osobom na diecie bezglutenowej.

 

Wprowadziliśmy produkty piekarnicze.

 

Wprowadziliśmy nowe produkty z serii Delicious Line: kremy, galaretki, kisiele, budynie, orzechy w czekoladzie, czekolady, pasty, mieszanki bezglutenowe i inne.

 

2021

Na początku roku otworzyliśmy drugi własny lokal w Lublinie, a w ciągu następnych 12 miesięcy Ciacho zawitało w Gliwicach, Radomiu, Legnicy, Krakowie, Rzeszowie, Warszawie oraz Puławach.

 

Certyfikowane miejsce wolne od cukru. Marka Ciacho bez cukru uzyskała certyfikat Fundacji „Szczęśliwi bez cukru”, która zrzesza miejsca wolne od cukru w całej Polsce.

 

Wprowadziliśmy własną submarkę rzemieślniczych lodów bez cukru.

 

2020

Nasza sieć powiększyła się o lokal franczyzowy w Gnieźnie.

 

2019

Pierwszy lokal powstał w lutym w 2019 roku w Lublinie.