
MEGA KING







Mocno orzechowy, laskowo – daktylowy spód przełożony bardzo słodkim, bananowo – daktylowym karmelem i śmietanką
waniliową. Wykończenie w delikatnej czekoladzie.
poziom słodkości 9/10, słodzony: erytrytol, banany, ksylitol
100g=309,7 kcal | T:21,7 | W:24,2 | B:8,3
porcja: 489,6 kcal | T:33 | W:36,8 | B:12,6
alergeny: orzechy arachidowe, orzechy laskowe
IG=40

K. COUNTRY







Mocno orzechowy, laskowo – daktylowy spód przełożony śmietanką kokosową z waflami kukurydzianymi i ryżowymi. Masa polana naszą autorską polewą czekoladą.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, ksylitol, daktyle
100g=297,5 kcal | T:22,8 | W:19,4 | B:7,0
porcja: 366,8 kcal | T:27,2 | W:23,2 | B:8,4
alergeny: orzechy arachidowe, orzechy laskowe, orzechy migdałowe
IG=29

LASKOWIEC







Mocno orzechowy, laskowo – daktylowy spód przełożony pysznym kremem z prażonych orzechów laskowych na bazie mleka kokosowego. Całość wykończona słodką czekoladą.
poziom słodkości 6/10 słodzony: daktyle, erytrytol
100g=305,6 kcal | T:25,6 | W:15,1 | B:6,6
porcja: 418 kcal | T:34,2 | W:20,2 | B:8,8
alergeny: orzechy arachidowe, orzechy laskowe
IG=24

KARMELOVE







Mocno orzechowy spód na bazie orzechów brazylijskich, przełożony karmelem o bardzo głębokiej słodyczy dojrzałych daktyli.
poziom słodkości 9/10 słodzony: daktyle, banany, erytrytol
100g=350,6 kcal | T:26,4 | W:23,9 | B:8,4
porcja: 534,8 kcal | T:38,9 | W:35,3 | B:12,4
alergeny: orzechy brazylijskie, orzechy arachidowe
IG=43

SNIKERS









Mocno orzechowy, arachidowo – daktylowy spód przełożony bananowo – daktylowym karmelem i kremem z masłem orzechowym.
Na górze króluje czekolada i chrupiące orzeszki.
poziom słodkości 10/10, słodzony: daktyle, banany, erytrytol, ksylitol
100g=342,6 kcal | T:25,4 | W:21,4 | B:10,8
porcja: 664,8 kcal | T:47,8 | W:40,3 | B:20,3
alergeny: orzech arachidowy
IG=38

MIGDAŁOWIEC









Intensywnie orzechowe, lekko maślane ciasto, spód czekoladowo – migdałowy, masa na bazie prażonych migdałów i mleka kokosowego, słodka czekolada.
poziom słodkości 6/10 słodzony: ksylitol, erytrytol
100g=352,5 kcal T:33,1 |W:8,3| B:7,7
porcja: 413,7 kcal | T:38,4 | W:9,6 | B:8,9
alergeny: orzechy migdałowe
IG=25

RIZIS











Chrupiący, ciasteczkowy spód przełożony kremem o smaku masła orzechowego. Całość oblana czekoladą z chrupiącymi orzeszkami arachidowymi.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=364,2kcal | T:31,8 | W:9,1 | B:12,8
porcja: 489,9 kcal | T:42,2 | W:12,1 | B:17
alergeny: orzechy arachidowe, orzechy migdałowe
IG=29

CZEKOTOFURNIK









Chrupiący, migdałowo – śliwkowy spód, czekoladowy ganache z tofu i głęboką słodyczą syropu klonowego. Do tego ziarna kakaowca – czekolada do kwadratu.
Dostępny również w wersji czekoladowo – kawowej.
poziom słodkości 7/10 słodzony: syrop klonowy, ksylitol
100g=287,9 kcal | T:19,8 | W:22,3 | B:8,7
porcja: 427,2 kcal | T:28,3 | W:31,9 | B:12,4
alergeny: orzechy migdałowe, soja
IG=40

MORELOVA







Chrupiący, orzeźwiający spód migdałowo – morelowy, waniliowy krem, kwaskowaty mus z marakui i świeże owoce.
poziom słodkości 4/10 słodzony: morele, erytrytol, ksylitol
100g=196,8 kcal | T:14,1 | W:15,7 | B:4,3
porcja: 309,3 kcal | T:21,3 | W:23,7 | B:6,5
alergeny: orzechy migdałowe
IG=54

MANGO PISTACJA







Pistacjowo – daktylowy, słodko – słony, chrupiący spód, delikatny krem z nerkowców i mus z mango.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, daktyle
100g=243,5 kcal | T:18,3 | W:17,3 | B:5,3
porcja: 497,1 kcal | T:36,1 | W:34,1 | B:10,4
alergeny: orzechy arachidowe, orzechy nerkowca, pistacje
IG=38

BOUNTI









Chrupiący, migdałowo – kokosowy spód i intensywnie kokosowy krem ze słodką czekoladą to zdrowsza wersja popularnego batona, której musisz spróbować.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=340,9 kcal | T:32 | W:7,1 | B:8,3
porcja: 398,6 kcal | T:37 | W:8,2 | B:9,6
alergeny: orzechy migdałowe
IG=24

FERREIRO









Chrupki, czekoladowo – orzechowy spód, rozpływający się w ganache czekoladowym o smaku orzechów laskowych. Całość pokryta czekoladą posypaną chrupiącymi orzechami laskowymi.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol, maltitol
100g=329,2 kcal | T:31 | W:7,3 | B:7,4
porcja: 380,4 kcal | T:35,4 | W:8,3 | B:8,5
alergeny: orzechy laskowe
IG=43

KRÓWKA











Ciasteczkowo – orzechowy spód, krem o smaku słonego karmelu, słodki kajmak.
poziom słodkości 9/10 słodzony: erytrytol, ksylitol, maltitol
100g=332,2 kcal | T:30,2 | W:8,8 | B:8,6
porcja: 446 kcal | T:40 | W:11,7 | B:11,4
alergeny: orzechy migdałowe, orzechy arachidowe, soja
IG=48

CZEKO - ŚLIWKA







Chrupiący, migdałowo – śliwkowy spód przełożony soczystymi śliwkami. Towarzyszy im deserowy krem czekoladowy i śmietanka waniliowa oblana gorzką czekoladą.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol,
100g=292,7 kcal | T:22,8 | W:19,3 | B:5,9
porcja: 410,3 kcal | T:30,9 | W:26,2 | B:8
alergeny: orzechy migdałowe
IG=34

MARCHEWKOWE







To bogata odsłona ciasta zawierającego orzechy włoskie, jagody goji, cynamon i żurawinę. Na górze króluje krem z fig i nerkowców.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, figi
100g=254,6 kcal | T:17,8 | W:22,4 | B:4,7
porcja: 549,5 kcal | T:36,8 | W:46,3 | B:9,7
alergeny: orzech włoski, orzechy migdałowe, orzechy nerkowca, soja
IG=50

SZARLOTKA







Kruche, bezjajeczne ciasto, słodko – kwaśne jabłka z cynamonem i delikatna kruszonka.
poziom słodkości 7/10 słodzony: ksylitol
100g=121,5 kcal | T:2,9 | W:24,2 | B:2,8
porcja: 293 kcal | T:6,4 | W:53,1 | B:6,1
alergeny: orzechy migdałowe
IG=45

CZEKOLADOWO - PORZECZKOWE









Czekoladowy biszkopt w stylu brownie, słodki, czekoladowy krem, lekko kwaśna czarna porzeczka i lekki owocowy krem.
poziom słodkości 7/10 słodzony: banan, erytrytol, ksylitol
100g=191,7 kcal | T:12 | W:19,9 | B:4,0
porcja: 242 kcal | T:14,4 | W:23,9 | B:4,8
alergeny: soja
IG=46
PORZECZKOWE







Chrupiący, orzeźwiający spód migdałowo-morelowy, waniliowy krem, kwaskowaty mus z czarnej porzeczki.
poziom słodkości 5/10 słodzony: morele, erytrytol, ksylitol
100g=228,1 kcal | T:16,3 | W:18,3 | B:5,0
porcja: 323,7 kcal | T:22,2 | W:25 | B:6,8
alergeny: orzechy migdałowe
IG=34

SERNIK BANANOWY







Zwykły sernik? O nie! Daktylowa polewa, słodki, kasztanowy spód i ser słodzony bananami to nowa odsłona klasycznego ciasta.
poziom słodkości 6/10 słodzony: banan, daktyl, erytrytol, ksylitol
100g=166,2 kcal | T:10,6 | W:8,6 | B:10,6
porcja: 347,7 kcal | T:21,6 | W:17,5 | B:21,6
alergeny: jajka, mleko
IG=48

SERNIK LEŚNY







Kasztanowy spód przełożony słodkawą masą serową z leśnymi owocami o kwaskowatym smaku oraz świeżymi borówkami i porzeczkami.
poziom słodkości 4/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=154,4 kcal | T:8,8 | W:9,9 | B:10,5
porcja: 346,7 kcal | T:19,1 | W:21,5 | B:22,8
alergeny: jaja, mleko
IG=38

SERNIK MANGO





Kasztanowo – czekoladowy spód, delikatnie słodka, kremowa masa serowa o smaku mango i lekka słodka śmietanka.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, ksylitol, mango
100g=170,1 kcal | T:11,7 | W:9,8 | B:8,1
porcja: 391,3 kcal | T:26,2 | W:21,9 | B:18,1
alergeny: jajka, mleko
IG=37

SERNIK KARMELOWY







Waniliowy, pieczony blat sernikowy, karmelowe ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, kajmak.
poziom słodkości 9/10 słodzony: erytrytol, maltitol
100g=235,5 kcal | T:19,7 | W:5,3 | B:10,7
porcja: 411,7 kcal | T:34,1 | W:9,2 | B:18,5
alergeny: jajka, mleko, orzech arachidowy, soja
IG=77
SERNIK CRUNCHY









Pieczony, waniliowy blat sernikowy, czekoladowe ciasteczko, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=228,5 kcal | T:18,4 | W:7,5 | B:9,9
porcja: 358,3 kcal | T:28,4 | W:11,6 | B:15,3
alergeny: jajka, mleko
IG=41

SERNIK CZEKO - WIŚNIA





Czekoladowa, pieczona masa serowa, słodka, wiśniowa galaretka z owocami, czekoladowy ganache, słodka czekolada, owoce.
poziom słodkości 7/10 słodzony: ksylitol, erytrytol
100g=156,5 kcal | T:10,9 |W:8,6 | B:7,5
porcja: 271,9 kcal | T:18,4 | W:14,5 | B:12,7
alergeny: jajka, mleko
IG=55

SERNIK CZEKO - MALINA





Czekoladowy sernik, malinowa galaretka, czekoladowa, puszysta i kremowa śmietanka, czekolada.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=153,5 kcal | T:11 | W:7,4 | B:7,6
porcja: 266 kcal | T:18,6 | W:12,5 | B:12,9
alergeny: jajka, mleko
IG=55

SERNIK CZEKO - TRUSKAWKA





Waniliowy, pieczony blat sernikowy, mus truskawkowy, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol
100g=151 kcal | T:11 | W:6,8 | B:7,5
porcja: 261,2 kcal | T:18,6 | W:11,5 | B:12,7
alergeny: jajka, mleko
IG=55
SERNIK CZEKO - POMARAŃCZA





Czekoladowy sernik, pomarańczowa galaretka, czekoladowa, puszysta i kremowa śmietanka, czekolada.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=153,1 kcal | T:11 | W:7,4 | B:7,5
porcja: 265,3 kcal | T:18,6 | W:12,5 | B:12,7
alergeny: jajka, mleko
IG=55

SERNIK MIGDAŁOWY







Pieczony blat sernikowy, intensywny słodki krem migdałowy o smaku marcepanu, lekka i kremowa śmietanka, czekolada.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=263,5 kcal | T:21,7 | W 6,3 | B:12,4
porcja: 510,8 kcal | T:41,6 | W:12,1 | B:23,8
alergeny: jajka, mleko, orzechy migdałowe, soja
IG=37

SERNIK KOKOSOWY









Kokosowy, pieczony blat sernikowy, intensywnie kokosowy krem, lekka i kremowa śmietanka kokosowa, biała czekolada.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol
100g=254 kcal | T:21,6 | W:6,7| B:9,9
porcja: 347,4 kcal | T:29,2 | W:9 | B:13,4
alergeny: jajka, mleko
IG=63

SERNIK Z KAJMAKIEM





Kakaowo – orzechowy spód na migdałach, przełożony śmietankowo – waniliową masą z borówkami amerykańskimi i słodkim kajmakiem.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol
100g=275,7 kcal | T:23,5 | W:8,9 | B:9,2
porcja: 478,2 kcal | T:40,1 | W:15,2 | B:15,7
alergeny: mleko, orzechy ziemne, orzechy migdałowe
IG=27

SERNIK POMARAŃCZOWY



Migdałowo – czekoladowy spód wypełniony masą serową o smaku pomarańczy z cynamonem. Na górze króluje słodko – kwaśny sos orange curd.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, syrop z agawy
100g=259,4 kcal | T:22 | W:9,4 | B:8
porcja: 424,8 kcal | T:35,4 | W:15,1 | B:12,9
alergeny: mleko, jajka, orzechy migdałowe, orzech arachidowy, soja
IG=31

SERNIK JAGODOWY



Chrupiący, migdałowo kokosowy spód, jogurtowa, lekko słodka, intensywnie jagodowa masa serowa z jagodami goji i jagodami. Całość pokryta słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=235 kcal | T:19,8 | W:10,5 | B:5,8
porcja: 382,7 kcal | T:31,5 | W:16,7 | B:9,2
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=15

SERNIK WIŚNIOWY



Chrupiący, migdałowo – kokosowy spód, jogurtowa, lekko kwaskowata, intensywnie wiśniowa masa serowa z żurawiną, jagodami goji, suszonymi wiśniami. Całość pokryta słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=231,9 kcal | T:19,4 | W:10,4 | B:6
porcja: 377,7 kcal | T:30,9 | W:16,6 | B:9,6
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=15
SERNIK OWOCE LASU



Chrupiący, migdałowo – kokosowy spód, jogurtowa, lekko kwaskowata, intensywnie wiśniowa masa serowa z owocami leśnymi. Całość pokryta słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=234,5 kcal | T:19,7 | W:10,5 | B:5,9
porcja: 381,9 kcal | T:31,4 | W:16,7 | B:9,4
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=15
SERNIK EGZOTYCZNY



Chrupiący, migdałowo – kokosowy spód, jogurtowa, lekko kwaskowata, intensywnie wiśniowa masa serowa z owoców egzotycznych. Całość pokryta słodkim kremem na bazie śmietanki i mascarpone.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol
100g=229,3 kcal | T:19,2 | W:10,4 | B:5,8
porcja: 373,6 kcal | T:30,6 | W:16,6 | B:9,2
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=15
SERNIK BRZOSKWINIOWY



Sernik na zimno o intensywnym, brzoskwiniowym smaku, na migdałowym spodzie, z kremem na bazie mascarpone o smaku białej czekolady.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=242,2 kcal | T:20,1 | W:10,9 | B:6,6
porcja: 394,5 kcal | T:32 | W:17,4 | B:10,5
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=16
SERNIK TRUSKAWKOWY



Sernik na zimno o intensywnym, brzoskwiniowym smaku, na migdałowym spodzie, z kremem na bazie mascarpone o smaku białej czekolady.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol
100g=229,5 kcal | T:19,2 | W:10,1 | B:6,1
porcja: 373,6 kcal | T:30,6 | W:16,1| B:9,7
alergeny: mleko, orzechy migdałowe
IG=15

SERNIK LAWENDOWY





Bardzo delikatny i aksamitny w smaku sernik śmietankowo – lawendowy z jagodami i borówkami amerykańskimi na biszkopcie bezglutenowym.
poziom słodkości 5/10: słodzony: erytrytol
100g=175,8 kcal | T:12 | W:8,5 | B:10
porcja: 322,2 kcal | T:21,5 | W:15,2 | B:17,9
alergeny: jajka, mleko
IG=27
SERNIK TRUSKAWKA-BAZYLIA



Lekki, puszysty biszkopt, kremowa masa serowa, mus z przetartych truskawek z aromatyczną bazylią.
poziom słodkości 5/10: słodzony: erytrytol
100g=187,3 kcal | T:14,6 | W:9,9 | B:5,9
porcja: 293,9 kcal | T:22,3 | W:15,1 | B:9
alergeny: jajka, mleko, orzech migdałowy
IG=45
SERNIK GRUCHA-ROZMARYN



Lekki, puszysty biszkopt, kremowa masa serowa, mus z przetartych gruszek z aromatycznym rozmarynem.
poziom słodkości 4/10: słodzony: erytrytol
100g=179,2 kcal | T:14,6 | W:7,8 | B:5,7
porcja: 282,4 kcal | T:22,5 | W:12 | B:8,8
alergeny: jajka, mleko, orzech migdałowy
IG=65

DELICJA OWOCOWA







Lekki biszkopt, słodka, owocowa galaretka, czekoladowa pianka, czekolada i świeże owoce.
Dostępna w smakach:
- pomarańcza
- wiśnia
- truskawka
- malina
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=168-174 kcal | T:11,7| W:12,9-14,3 | B:4,8
porcja: 175,9-182,4 kcal | T:11,8 | W:13-14,4 | B:4,9
alergeny: jajka
IG=20

BROWNIE







Bardzo wilgotne, czekoladowe ciasto z czekoladowym kremem i świeżymi owocami.
poziom słodkości 5/10 słodzony: banan, erytrytol, ksylitol
100g=127,9 kcal | T:4 | W:22,1 | B:3,8
porcja: 119,1 kcal | T:3,4 | W:18,9 | B:3,3
alergeny: jajka
IG=25
wersja wegańska: dostępna

RAFAELLO





Chrupki, migdałowy spód, intensywnie kokosowy, lekki krem, polewa o smaku białej czekolady z wiórkami kokosowymi.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, maltitol
100g=315,7 kcal | T:30,3 | W:7,6 | B:5,3
porcja: 451,8 kcal | T:42,9 | W:10,7 | B:7,5
alergeny: orzechy migdałowe, mleko
IG=34

SŁONY KARMEL





Delikatne, słono – orzechowe, kruche i maślane ciacho z puszystą, słodko – słoną śmietaną i karmelem, o niskim indeksie na bazie cukru kokosowego.
poziom słodkości 7/10 słodzony: cukier kokosowy, ksylitol
100g=383,3 kcal | T:27,9 | W:29,1 | B:8,7
porcja: 312,6 kcal | T:21,9 | W:22,9 | B:6,8
alergeny: orzech arachidowe, orzechy migdałowe
IG=48

GRUCHA Z BUDYNIEM



Kruche, bezjajeczne ciasto,chrupiąca gruszka w słodkim puree, aromat rozmarynu, waniliowy budyń i delikatna kruszonka.
poziom słodkości 8/10 słodzony: ksylitol
100g=143,9 kcal | T:5,8 | W:23,5 | B:2,6
porcja: 375,8 kcal | T:14 | W:56,7 | B:6,3
alergeny: orzechy migdałowe, mleko
IG=63
wersja wegańska: dostępna

RUNO







Delikatne, wilgotne ciasto szpinakowe z puszystym, słodkim kremem i świeżym granatem.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=177 kcal | T:16,7 | W:5,2 | B:2,8
porcja: 324,6 kcal | T:30,2 | W:9,4 | B:5,1
alergeny: jajka, mleko
IG=73
wersja wegańska: dostępna

PROTEIN WAY









Delikatny biszkopt, puszysty, lekki, czekoladowy krem i czekolada. Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.
poziom słodkości 11/10 słodzny: erytrytol, ksylitol, maltitol
100g=284,3 kcal | T:20 | W:9 | B:19
porcja: 393 kcal | T:27,2 | W:12,2 | B:25,9
alergeny: mleko, soja, jajka
IG=54

PROTEIN COOKIE





Kruchy, ciasteczkowy spód, ciasteczkowy krem z nutą cynamonu i słodki karmel. Idealny dla fanów dużej słodyczy i białka.
poziom słodkości 10/10 słodzony: ksylitol, maltitol
100g=295 kcal | T:20,8 | W:14,5 | B:15,1
porcja: 604,5 kcal | T:41,6 | W:29 | B:30,2
alergeny: mleko, soja, orzechy migdałowe, orzech arachidowy
IG=44

FIGA Z MAKIEM





Warzywny biszkopt, a na nim chrupiący krem figowy z niebieskim makiem.
poziom słodkości 7/10 słodzony: figi, ksylitol
100g=268 kcal | T:17,2 | W:27,3 | B:5,1
porcja: 565,3 kcal | T:34,5 | W:54,8| B:10,2
alergeny: jajka, orzechy nerkowca
IG=42

MONTI





Migdałowo – czekoladowy spód i idealna kombinacja kremu o smaku wanilii i orzecha laskowego. Na górze mleczna czekolada z chrupiącymi orzechami.
poziom słodkości 6/10: słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=202,9 kcal | T:13,5 | W:12,1 | B:10,3
porcja: 317,9 kcal | T:20,5 | W:18,4 | B:15,7
alergeny: orzechy migdałowe, orzechy laskowe, mleko
IG=18
wersja dla wegan: dostepna