
TORT BOUNTI









W popularnym połączeniu smaków poczujesz delikatne, wilgotne biszkopty, intensywnie kokosowy krem i słodką czekoladę.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=218,1 kcal | T:20,1 | W:6,4 | B:4,5
porcja: 431,5 kcal | T:39,2 | W:12,5 | B:8,8
alergeny: jajka
IG=56
wersja dla wegan: dostępna

TORT SNIKERS







Tort złożyliśmy z wilgotnych, czekoladowych biszkoptów przełożonych kremem orzechowym z chrupiącymi orzeszkami i słodką czekoladą.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol
100g=267,5 kcal | T:23,9 | W:5,2 | B:9,5
porcja: 584,3 kcal | T:51,7 | W:11,3 | B:20,6
alergeny: jajka, orzechy ziemne
IG:56

TORT JAGODOWY









Bezglutenowe, wilgotne biszkopty przełożone frużeliną owocową i śmietankowym kremem, korona zdobiona borówkami.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=174,9 kcal | T:14,1 | W:9,9 | B:3,9
porcja: 394,9 kcal | T:31 | W:21,7 | B:8,6
alergeny: jajka
IG=56

TORT TRUSKAWKOWY









Delikatne i wilgotne biszkopty przełożone lekkim, waniliowo- śmietankowym kremem oraz delikatnie słodkawą frużeliną. Korona tortu zdobiona jest sezonowymi, świeżymi owocami i jadalnymi kwiatami.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=168,3 kcal | T:13,9 | W:8,3 | B:4,1
porcja: 378,3 kcal | T:30,5 | W:18,2 | B:9
alergeny: jajka
IG:56

TORT MALINOWY









Delikatne i wilgotne biszkopty przełożone lekkim, waniliowo- śmietankowym kremem oraz delikatnie słodkawą frużeliną. Korona tortu zdobiona jest sezonowymi, świeżymi owocami i jadalnymi kwiatami.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=170,4 kcal | T:13,9 | W:8,9 | B:4,1
porcja: 383,6 kcal | T:30,5 | W:19,5 | B:9
alergeny: jajka
IG=56
TORT MANGO





Delikatne, migdałowe biszkopty przełożone kokosowym kremem i słodko – kwaśną frużeliną z owoców mango i marakuja. Wykończenie w kolorach lata.
Idealny dla osób które nie lubią słodkich i ciężkich tortów.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol
100g=205,4 kcal | T:16,1 | W:12,3 | B:5,0
porcja: 423,8 kcal | T:32,3 | W:24,6 | B:10
alergeny: jajka, orzechy migdałowe
IG=72
wersja dla wegan: dostępna

TORT FERREIRO





W naszym torcie poczujesz delikatne, wilgotne, czekoladowe biszkopty, chrupiące orzeszki i ganache czekoladowo – orzechowy z rozpływającą się w ustach delikatną czekoladą. A na koniec… okrągła, czekoladowo–orzechowa trufla z prażonym orzechem laskowym. Wyrazisty, czekoladowo-orzechowy smak stworzyliśmy specjalnie dla wielbicieli popularnych słodyczy.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=271,1 kcal | T:24,3 | W:7,4 | B:7,6
porcja: 500,4 kcal | T:44,2 | W:13,5 | B:13,8
alergeny: jajka, orzechy laskowe, mleko (trufla)
IG=57
wersja dla wegan: dostępna

TORT RAFAELLO





W naszym torcie poczujesz delikatne, wilgotne, migdałowe biszkopty, rozpływającą się w ustach białą czekoladę i intensywnie kokosowy krem. A na koniec… okrągła, kokosowa trufla z migdałem i wiórkami kokosowymi.
Wyraziste kokosowo – migdałowe smaki stworzyliśmy specjalnie dla wielbicieli popularnych słodyczy.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, maltitol, ksylitol
100g=287,5 kcal | T:27,3 | W:8,5 | B:4,1
porcja: 589,7 kcal | T:55,2 | W:17,2 | B:8,3
alergeny: jajka, mleko, orzechy migdałowe
IG=71
wersja dla wegan: dostępna

TORT FITZETKA









Słodkie, czekoladowe biszkopty, a między nimi waniliowa, rozpływająca się kremówka na bazie mleka kokosowego, do tego krem czekoladowy, kakao i ostatnie kęsy śmietankowa rozetka.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, syrop z agawy, syrop klonowy, ksylitol
100g=228,5 kcal | T:19,9 | W:9,2 | B:5,1
porcja: 393 kcal | T:33,5 | W:15,5 | B:8,6
alergeny: jajka
IG=38
wersja dla wegan: dostępna

TORT TIRAMISU





Delikatne i wilgotne biszkopty nasączone espresso z włoskiej palarni, między nimi kawowo – waniliowy krem, a na górnym blacie czekolada, kakao i kremówka przy ostatnim kęsie.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol
100g=191,6 kcal | T:17,4 | W:5,2 | B:4,9
porcja: 306,6 kcal | T:27,5 | W:8,2 | B:7,7
alergeny: jajka, orzechy migdałowe, soja
IG=55
wersja dla wegan: dostępna

TORT OREIRO









Słodki, intensywnie czekoladowy, bezjajeczny biszkopt, śmietankowo – waniliowy krem z kruszonymi ciasteczkami i intensywna czekolada.
Idealny dla wielbicieli słodkich ciasteczek.
poziom słodkości 9/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=236,9 kcal | T:19,6 | W:12,8 | B:4,7
porcja: 473,8 kcal | T:38,2 | W:24,9 | B:9,2
alergeny: soja
IG=41

TORT COOKIE





Słodki torcik o smaku cynamonowych ciasteczek z kremem karmelowym na bazie masła orzechowego.
Idealny dla wielbicieli słodkich cini minis.
poziom słodkości 9/10 słodzony: erytrytol
100g=258,6 kcal | T:22,4 | W:9,3 | B:7,0
porcja: 479,3 kcal | T:42,3 | W:17,6 | B:13,2
alergeny: jajka, orzechy migdałowe, mleko, soja
IG=66
TORT MEGA KING







Ciasto z migdałowych biszkoptów, słodki karmel, waniliowy krem, chrupiące orzeszki, wykończenie w karmelowym kremie.
poziom słodkości 10/10 słodzony: erytrytol, maltitol
100g=313,7 kcal | T:28,1 | W:9,4 | B:8,1
porcja: 636,8 kcal | T:56,2 | W:18,8 | B:16,2
alergeny: jajka, soja, orzechy arachidowe, orzechy laskowe, orzechy migdałowe
IG=49
wersja dla wegan: dostępna
CZEKOLADOWO - ŚLIWKOWY









Czekoladowy, bezjajeczny biszkopt w stylu brownie. Konfitura z soczystych śliwek, słodki, czekoladowy ganache, drip i wykończenie korony w gorzkiej czekoladzie ze śliwkami.
Polecamy szczególnie wielbicielom czekolady.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=193 kcal | T:14,7 | W:13,9 | B:3,6
porcja: 414,9 kcal | T:30,5 | W:28,8 | B:7,5
alergeny: soja
IG=56

CZEKOLADOWO - PORZECZKOWY









Czekoladowy, bezjajeczny biszkopt w stylu brownie, lekko kwaśna frużelina z czarnych porzeczek, słodki, czekoladowy ganache, drip i wykończenie korony w gorzkiej czekoladzie.
Polecamy szczególnie wielbicielom czekolady.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=202,8 kcal | T:14,7 | W:16,6 | B:3,7
porcja: 438 kcal | T:30,5 | W:34,4 | B:7,7
alergeny: soja
IG=55

TORT CHAŁWOWO - WIŚNIOWY









Tort złożyliśmy z wilgotnych, czekoladowych biszkoptów przełożonych słodko – kwaśną frużeliną wiśniową i kremem chałwowym. Wykończony w paście z tahini, czekoladzie i kakao.
Idealny dla wielbicieli czekolady z kwaśnym akcentem.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=237,1 kcal | T:20,6 | W:9,2 | B:5,7
porcja: 619,6 kcal | T:52,8 | W:23,6 | B:14,6
alergeny: jajka, sezam
IG=43
wersja dla wegan: dostępna

TORT LEŚNY









Czekoladowy, bezjajeczny biszkopt w stylu brownie, lekko kwaśna frużelina z leśnych owoców, lekka waniliowa śmietanka i intensywna czekolada.
Ten tort zachwyca połączeniem smaków, Polecamy szczególnie wielbicielom wytrawnych smaków.
poziom słodkości 5/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=172,6 kcal | T:13,3 | W:12,4 | B:2,9
porcja: 414,6 kcal | T:30,8 | W:28,8 | B:6,7
alergeny: soja
IG=56

TORT SACHER





Czekoladowe biszkopty, morelowo – migdałowe nadzienie, czekolada.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=238,1 kcal | T:19,4 | W:13,1 | B:5,2
porcja: 698,1 kcal | T:55,3 | W:37,4 | B:14,8
alergeny: jajka, orzechy migdałowe
IG=55

TORT SZWARCWALDZKI







Czekoladowe biszkopty, pijana wiśnia, waniliowy krem, czekolada.
poziom słodkości 7/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=207,4 kcal | T:17,9 | W:8,8 | B:4,6
porcja: 396,4 kcal | T:33,5 | W:16,5 | B:8,6
alergeny: jajka
IG=56

TORT MIGDAŁOWY





To połączenie czekoladowych biszkoptów z orzechowym kremem i nadzieniem marcepanowym grającym pierwsze skrzypce, plus orzechowe wykończenie.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, maltitol, ksylitol
100g=277,3 kcal | T:24,4 | W:7,9 |B:8,5
porcja: 649,2 kcal | T:56,3 | W:18,2 | B:19,6
alergeny: jajka, orzechy migdałowe, orzechy laskowe, mleko, soja
IG=53
wersja dla wegan: dostępna

TORT MONTI







Czekoladowy biszkopt przełożony kremem waniliowym w towarzystwie pasty z orzechów laskowych.
poziom słodkości 6/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=223,6 kcal | T:20,3 | W:6,9 | B:5,0
porcja: 374,1 kcal | T:33,5 | W:11,4 | B:8,2
alergeny: jajka, orzechy laskowe
IG=58

TORT BEZOWY





Chrupka beza, śmietankowy krem, biała czekolada, mus z marakui.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=221,9 kcal | T:16,5 | W:17,5 | B:3,7
porcja: 313,4 kcal | T:22,4 | W:23,8 | B:5
alergeny: jajka, mleko
IG=42

PROTEIN PINGUI





Czekoladowe, wegańskie biszkopty, między nimi krem śmietankowy przedzielony w połowie słodką czekoladą to sportowa kanapka z dużą porcją białka.
poziom słodkości 8/10 słodzony: erytrytol, ksylitol
100g=231,7 kcal | T:16,6 | W:9,2 | B:13,2
porcja: 263,5 kcal | T:18,5 | W:10,3 | B:14,7
alergeny: jajka, mleko, soja
IG=90
TORT ORZECHOWY







Lekkie, wilgotne, orzechowe biszkopty przełożone kremem na bazie orzechów włoskich i nerkowców.
poziom słodkości 7/10 słodzony: ksylitol
100g=354,9 kcal | T:26,4 | W:16,9 | B:13,2
porcja: 781,4 kcal | T:58,3 | W:37,4 | B:29,2
alergeny: jajka, mleko, orzechy migdałowe, orzechy włoskie, nerkowce
IG=55
TORT MAKOWY







Lekkie, wilgotne, orzechowe biszkopty przełożone kremem z niebieskim makiem, konfiturą z fig i rodzynek.
poziom słodkości 8/10 słodzony: rodzynki, ksylitol, erytrytol, miód
100g=265,1 kcal | T:17,5 | W:16,7 | B:11
porcja: 629,8 kcal | T:41,5 | W:39,6 | B:26,1
alergeny: jajka, orzech włoski, orzech migdał
IG=57